Partilere seslendi!

“Zonguldak Hepimizin” Platformu kurucusu Dr. Tunç Çelebi belediye başkanlığı seçimleri öncesi siyasi parti yönetimlerine seslendi.

Partilere seslendi!
06 Eylül 2023 - 14:44

Çelebi'nin paylaşımı şu şekilde:

"Bundan 15 gün önce Sn. Sinan TÜRKİLİ kardeşimizle, kent merkezimiz için yeni seçilecek Belediye Başkanı ve yönetiminden kent merkezimiz (Merkez İlçe) için beklentilerinizi bildirmenizi rica etmiştik. 10 Eylüle kadar bu süreci tamamlarsak Grup Manifestomuz olarak bildirmek ve yayınlamak istiyoruz. Bugüne kadar gelen yanıtları Sn. Sinan TÜRKİLİ arkadaşımız listelemiş durumda. Lütfen bu konuda aşırı ve detay talepten ziyade, sizleri en rahatsız eden eksiklik ve aksaklıkları gündeme getirirseniz çalışmamız daha amacına yönelik yürüyecektir.

Merkez İlçe Parti Başkanları ve yönetimleri Merkez ilçe Belediye Başkanlarını belirlemede yetkin ağırlıktaki birimlerdir. Ve tüm partiler kongrelerini tamamladı. Ancak bir duyuma göre; CHP BB adayını ön seçimle belirleyecekmiş? Arzu ederiz ki her parti öyle davransın.

Sonuç olarak kim aday olursa olsun; grubumuz olarak hem seçilecek yönetime, hem de kentimize faydalı olacak bu çalışmayı BB adayları belirleme sürecine gelindiğinde deklare etmemiz değerli olacaktır. Göz önüne alınmasa bile kendimize saygı ve yurt severlik görevimiz açısından sözümüzü söylemenin huzurunu hep birlikte taşıyacak ve takipçisi olacağız.

Sizlerin desteğini bekliyor ve bu güzel çalışmada hepimizin tuzunun bulunması kolektif olabildiğimiz sonucunu oluşturacaktır.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum