"Onlar Yaksın Biz Daha Fazlasını Toplayacağız"

"Onlar Yaksın Biz Daha Fazlasını Toplayacağız"

"Onlar Yaksın Biz Daha Fazlasını Toplayacağız"
31 Temmuz 2021 - 13:58

Zonguldak Terakki Mahallesi Muhtarı Ferit Arslantürk anlamlı bir projeye imza attı. Arslantürk, son zamanlarda artan orman yangınları nedeniyle  atık kitap toplamakta kampanyası başlattı. Muhtar Ferit Arslantürk , azaları birlikte mahalleri gezerek vatandaşlardan kullanılmayan kitapları topluyor.

Ardından Arslantürk  topladığı kitapları Zonguldak Dumlupınar ilkokulunda biriktirerek Bartın’da özel bir geri dönüşüm firmasına teslim edecek. Elde edilen gelirle hem ağaçların kesilmesine engel olacak hemde Dumlupınar ilkokulunun bakıma katkı sağlayacak.

Öte yandan Terakki Mahallesi Muhtarı Ferit Arslantürk 4 yılda 14 tona yakın kitap toplayarak büyük bir başarıya da imza attı.

Terakki Mahallesi Muhtarı Ferit Arslantürk, “Ülkemİzde vatansız vatan hainleri bir çok yerde orman yangınlarına sebep oldular.  Bizde onlara rağmen atık kitap topluyoruz. Onlar yaksınlar biz daha fazlasını toplayacağız. Sağolsun vatandaşlarımız da gereken desteği veriyor.

Buradan gelen gelirle okulumuza tadilat yapacağız. 4 yılda yaklaşık 14 tona yakın kitap topladık. Daha toplayacağız”dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum