Ödülün Sahibi Eroğlu Oldu...

Ödülün Sahibi Eroğlu Oldu...

Ödülün Sahibi Eroğlu Oldu...
24 Şubat 2022 - 10:48

Her yıl Kdz. Ereğli Rotary Kulübü tarafından verilen Rotary Meslek Hizmet Ödülü bu yıl Sosyal Hizmetler Uzmanı Ahmet Hasan Eroğlu'na takdim edildi.
 

22 Şubat Salı akşamı Mühendisler Derneği'ndeki kulüp toplantısında gerçekleşen törende Dönem Başkanı Rtn. Mehmet Can Kutayer, kulübün geleneksel olarak düzenlediği Meslek Hizmet Ödüllerinin önemine değinirken, geçmişte çok kıymetli isimlere bu ödüllerin takdim edildiğini belirtti.
 

Ardından kulüp tarafından alınan kararı açıklayarak Ahmet Hasan Eroğlu'nun özgeçmişi okundu. Kdz Ereğli Rotary Kulübü üyeleri ve Eroğlu ailesi'nin  yanı sıra seçkin davetlilerin katıldığı gecede, Sosyal Hizmetler Uzmanı Ahmet Hasan Eroğlu, ödülünü Uluslararası Rotary 2430. Bölge 3.Grup Kulüplerden Sorumlu Guvernör Yardımcısı Eray İlhan'dan aldı.
 

Eroğlu ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada; geçmişinden ve bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğu çalışmalardan bahsederken, layık görüldüğü ödül için onur duyduğunu belirterek, Kdz Ereğli Rotary Kulübü ile üyelerine ayrıca teşekkür etti.
 

Rotary Meslek Hizmet Ödülü, meslek hayatı boyunca başarılı çalışmalar yapan, mesleğinde yüksek ahlaki değerlere önem veren ve bu değerlerin yaygınlaşması için teşviklerde bulunan örnek isimleri onurlandırmak adına veriliyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum