MFA'DAN HAKAN YÜKSEL'E ZİYARET

MFA'DAN HAKAN YÜKSEL'E ZİYARET

MFA'DAN HAKAN YÜKSEL'E ZİYARET
20 Ekim 2022 - 09:08

MFA Zonguldak Spor Kulübü voleybol takımı, Gençlik ve  Spor İl Müdürünü ziyaret etti. MFA Spor Kulübü kadın voleybol takımı, Baş antrenörü Yusuf Yavuzarslan  ve idari Genel menejer Orhan Yazıcı, Zonguldak Gençlik ve Spor İl  Müdürü Hakan Yüksel'i makamında ziyaret ettiler.



 

Ziyarette konuşan Gençlik ve Spor İl  Müdürü Hakan Yüksel; "MFA  Zonguldak Spor Kulübü olarak şahsımı ziyarete geldiğiniz için sporculara teşekkür ederek, İnşallah bu hafta oynanacak olan  Düzce Volebol müsabakasını izlemeye geleceğini ve şimdiden oynanacak müsabaka için hepinize başarılar diliyorum." dedi. 





İl Müdürü Hakan Yüksel sözlerine şöyle devam etti; "Şehrimizin  böyle bir takıma ihtiyaç olduğunu  ve bunu  MFA Zonguldak Spor kulübü Yönetimi ve sporcuları ile birlikte  başardılar. Geçtiğimiz sezon MFA Zonguldak spor kadın voleybol takımı şehrimize  inanılmaz renk kattılar. Takım hepimizin takımı, MFA Zonguldak spora faydalı olabilmek için hep birlikte mücadele edeceğiz" dedi. Ziyarette konuşan MFA sporcular ise  hem kendilerini tanıttılar, hemde bu yıl ilimize geçen yılın üzerine koyacağız ve şehrimize  şampiyonluğu yaşatmak istediklerini bildirdiler.


YORUMLAR

  • 0 Yorum