MECLİSTE GERGİNLİK...

MECLİSTE GERGİNLİK...

MECLİSTE GERGİNLİK...
02 Kasım 2022 - 09:39

Zonguldak Belediye Meclisi'nin Kasım ayı 1'inci Birleşim Toplantısı Belediye Başkanı Ömer Selim Alan Başkanlığı'nda yapıldı.

 

Yaklaşık 1 yıl önce tahliye edilen ve 7 ay önce yıkımı gerçekleştirilen Merkez Çarşısı esnaf meclis salonuna gelerek toplantıyı izlemek istedi.Meclise gelen Merkez Çarşısı esnafı  ikinci madde yer olan uygulama imar planı değişikliği teklifi imar komisyonu kararına tepki gösterdiler.İmar komisyonu tarafından imar planına aykırı olduğu gerekçesiyle 12 kat talebinin reddedilmesi nedeni ile meclis toplantısına katılan esnaf merkez çarşısı konusunun görüşülmemesini protesto ederek meclis toplantısını terk etti.


Meclis çıkışında toplanan merkez çarşısı esnafları adına açıklama yapan Bayram Yılmaz, “121 tane esnafın güler yüzünü soldurdular. Gazipaşa Caddesinde görüşürüz’dedi. Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan  Merkez çarşısı ile ilgili olarak meclis sonunda gazeteciler yaptığı açıklamada, "Merkez çarşısı 7 kat imarı var. 7 kat imar üzerinden devam edecek onu bir arkadaşlarımıza detaylı konuşuruz esnaflarla bir araya gelip" dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum