KAZANAN İHSANİYESPOR!

KAZANAN İHSANİYESPOR!

KAZANAN İHSANİYESPOR!
12 Kasım 2022 - 20:48
Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig Aytunç  Topaloğlu sezonunun 8. haftasında zirve mücadelesi veren İhsaniyespor ile Çaydeğirmeni Belediyespor karşı karşıya geldi.   
Heyecan dolu müsabaka Saat 14.00’da Kozlu İlçe Stadı’nda oynandı. Zirve mücadelesi veren her iki takımın müthiş mücadelesinde ev sahibi İhsaniyespor, Çaydeğirmeni Belediyespor’u 2-1’le geçti.  Sarı-Yeşilli takıma 3 puanı getiren golleri  20’de Alper Kara ve 81’de ise Okan Gemicioğlu’ndan geldi. Çaydeğirmeni Belediyespor’un tek sayısını ise 36’da Şenol Kaypak kaydetti.  Bu sonuçla birlikte İhsaniyespor puanını 13’e yükseltti. Çaydeğirmeni Belediyespor ise 11 puanda kaldı.





MÜTHİŞ  MAÇTA 3 GOL ATILDI NET GOLLER KAÇTI 

Ev sahibi İhsaniyespor maçın 20. dakikasında  Alper Kara’nın attığı golle Çaydeğirmeni  Belediyespor karşısında 1-0 öne geçti. Bu golün ardından Çaydeğirmeni Belediyespor 36. dakikada Şenol Kaypak’ın kornerden muhteşem golü ile İhsaniyespor karşısında 1-1’lik beraberliği yakaladı. Her iki takım ilk yarı 1’er gol atsa da çok sayıda net goller kaçırdı.  İlk yarı bu skorla tamamlandı.  Maçın ikinci yarısında ise her iki takımda sağlı sollu ataklarla gol aradı. iki takımda net goller kaçırsa da ev sahibi İhsaniyespor maçın 81. dakikasında Okan Gemicioğlu’nun attığı golle Çaydeğirmeni Beledieyespor karşında durumu 2-1’e getirdi. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca müthiş maçta ev sahibinin üstünlüğü ile tamamlandı.
 




İHSANİYESPOR 3 PUANIN SEVİNCİNİ YAŞADI

Kendi saha ve seyircisi önünde Çaydeğirmeni Belediyespor’u 2-1 yenerek müthiş bir galibiyete imza atan İhsaniyesporlu futbolcular, maçın ardından önce sahada ardından ise soyunma odasında 3 puanın sevinci yaşadı. 


ÇAYDEĞİRMENLİ FUTBOLCULAR BAŞKAN GEBEŞ’İ ÜZDÜ

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, takımını desteklemek üzere Devrek Kaymakamı Ümit Altay ile birlikte Kozlu  ilçesine gelerek tribünlerde yerlerini aldılar. İhsaniyespor karşısında 2-1 yenilen takımı sonrasında başkan Gebeş tribünlerden üzgün ayrıldı.  



YORUMLAR

  • 0 Yorum