KAMPÜSÜN KANINDA HAYAT VAR!

KAMPÜSÜN KANINDA HAYAT VAR!

KAMPÜSÜN KANINDA HAYAT VAR!
30 Mart 2022 - 10:50
Türk Kızılay Zonguldak Şubesi, “Kampüsün Kanında Hayat Var” sloganıyla Zongıldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde (BEÜ) kan bağışı düzenledi.  İki gün sürecek kan bağışı kampanyası programının açılışına,ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kızılay Zonguldak Şube Başkanı Murat Kanlı ve Kızılay gönüllüleri ile kan bağışçıları katıldı. Konuşmaların ardından kan bağışına geçildi.Kampanyaya birtat katılan Belediye Başkanı Ömer Selim Alan kan bağışlayarak destek oldu.

REKTÖR ÇUFALI: : KAMPUSÜN KANINDA BEP BERABER HAYAT VAR DİYORUZ

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı,"2 yıl süren pandeminin ardından bu sene bir başlangıç olarak kan bağışı etkinliği düzenledik öğrencilerimiz, personelimiz, akademisyenlerimiz, Kampüsün kanında hep beraber hayat var diyoruz ve bundan sonra da Hayat kurtarmaya devam edeceğiz tüm öğrencilerimizi personelimizi akademisyenlerimiz de davet edeceğiz"dedi.

BAŞKAN ALAN: ÜNİVERSİTEMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, "2 günlük kampusūn kanında Hayat kampanyasında başladık. Hocamıza tüm akademisyen kadromuza çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Biz 10 sene önce başlatmış olduğumuz bağış kampanyasını bu sene 10.sunu gerçekleştiriyoruz. Gerçekten buda bana ayrı bir mutluluk veriyor ben de bugün 31.kan bağışı mı gerçekleştiriyorum. Tüm genç kardeşlerimizi üniversitede çalışan hocalarımızı idari kadrolarımızı hizmetli personelimiz ve tüm öğrencilerimizi kan bağışına davet ediyoruz" dedi.

KIZILAY BAŞKANI KANLI: KAN ACİL DEĞİL SÜREKLİ BİR İHTİYAÇTIR

Kızılay Zonguldak Şube Başkanı Murat Kanlı'da  "Bu sene onuncusu düzenlenen Kampüsün Kanında hayat var kampanyamız ilgiyle devam ediyor.Geçtiğimiz yıllarda pandemi dolayısıyla ertelenen ve bu yıl onuncusu kampanyamıza ilgi olduğunu görüyoruz. Kan acil bir ihtiyaç değil sürekli bir ihtiyaçtır. Sürekli depoların takviye yapılması gerekiyor. Bunun için uğraşıyoruz. Bu konuda da gençlerimiz destek oluyor. Sağ olsunlar üniversite öğrencilerimiz konuyla ilgili ve duyarlı hepsine buradan teşekkür ediyorum" dedi. 









 

YORUMLAR

  • 0 Yorum