Harun Akın'dan TTK Yorumu

Harun Akın'dan TTK Yorumu

Harun Akın'dan TTK Yorumu
19 Mart 2022 - 12:30
CHP Zonguldak eski milletvekillerinden Harun Akın'dan TTK yorumu; ''Yazık, çok yazık'' Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak eski milletvekillerinden Harun Akın, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla, Türkiye Taşkömürü Kurumu'nun bugün geldiği olumsuz durumu ve rödövans işletmecilerinin yaşadığı olumsuzlukları 2004-2005 yıllarında dile getirdiklerini söyledi. Dünya ülkelerinin bugün yaşanan salgın sonucu üretim kaynaklarını yeniden gözden geçirdiğine dikkat çeken Harun Akın, 'Biz Zonguldak olarak yerin altında 150 yıl daha çıkarabileceğimiz Taşkömürünü kendi haline bıraktık' dedi.

Harun Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti; ''TTK’da bugün gelinen olumsuz durumu, Rödovans işletmecilerinin yaşayacağı olumsuzlukları, 2005 yılında Maden Kanunu ile birlikte yaşanacak süreci hep söyledik. 2004 yılı TBMM görüşmelerinde söyledik. 1 Kasım 2015 Genel seçimlerinde Milletvekili adayı olarak TTK’nun üretim ocaklarında vardiya girişlerinde üretim işçilerine söyledik.

Basın toplantılarında defalarca söyledik. Dünya ülkeleri bugün yaşanan salgın sonucu üretim kaynaklarını yeniden gözden geçirerek güçlendirirken. Biz Zonguldak olarak yerin altında 150 yıl daha çıkarabileceğimiz Taşkömürünü kendi haline bıraktık. Yazık çok yazık.''


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum