Gençlik Ve Spor Bakanlığı Ankara'dan Misafirlerini Ağırladı

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Ankara'dan Misafirlerini Ağırladı

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Ankara'dan Misafirlerini Ağırladı
07 Nisan 2022 - 11:18

ANKARA ULUSLARARASI BATI KARADENİZ BİRLİĞİ’NDEN GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞINA ZİYARET

Ankara Uluslararası Batı Karadeniz Birliği olarak Gençlik ve Spor Bakan Yrd. Yunus Halis Ersöz Beyefendiyi makamında ziyaret ettik.

Birliğimiz Genel Başkanı Tuncay Gencer, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mustafa Aydınalp, Genel Sekreter Dr. Yaşar Okur, Genel Başkan Yardımcısı Hasan Kaya, Ankara Çankırılılar Derneği Genel Başkanı Aydın Öksüz, Bartın İli ve İlçeleri kalkınma Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Hüseyin Bayar, Ankara Karabüklüler Derneği Başkan Yardımcısı Cevat Yıldırım, Ankara Sinop İli ve İlçeleri Başkanı Burhan Akdoğan, Birlik üyelerimiz Mehmet Yerebakan, İsmail Hakkı Temizkök, Nizamettin Ören, Ayşe Akkurt, Aysar Demir ve Çağrı Karabulut hazır bulundu. 

Sayın Bakan Yardımcımızla bölgemiz gençliği ve sporun önemi üzerine derinlikli değerlendirmelerde bulunduk. Sayın Bakanımızın Nezaketli, samimi kabulleri ve konulara hakimiyeti, ortaklaşa yapilabilecek çalışmalara dair sohbeti nedeni ile şükranlarımızı arz ediyoruz.

Adalet Bakan Yardımcısı değerli hemşerimiz Yakup Moğul ANKA-BIR genel başkanı Tuncay Gençeri kabul etti bölge adına çeştli istişarelerde bulundu Zonguldağımıza ve Batıkaradeniz illerimize gösterdiği yakın ilgi ve duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyoruz.




 


YORUMLAR

  • 0 Yorum