FAHRİ AKTAŞ'TAN ASKF'YE ZİYARET

FAHRİ AKTAŞ’TAN ASKF’YE ZİYARET

FAHRİ AKTAŞ'TAN ASKF'YE ZİYARET
06 Aralık 2022 - 14:27
Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş , Zonguldak ASKF yönetimini nezaket ziyaret bulundu.  
Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri  Aktaş, Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu. 

Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’ı Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Bülent Tuna, ve ASKF yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Akardaş karşıladı. 
Ayrıca ziyarette Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü (G.S.İ.M.) Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Keleş’te yer aldı.  
Ziyaret futbol üzerine sohbet edilirken, amatör müsabakalarında alınan ve alınacak olan tedbirlerle ilgili bilgi alışverişinde bulundular.  

Ziyaretin ardından Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve ASKF Başkanı Kemal Demir, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’a günün anısına üstünde resmi olan plaket ve tişört hediye etti.   

AKTAŞ: AMATÖR PROFESYONEL FARK ETMEKSİZİN HER TÜRLÜ DESTEĞİ EMNİYET TEŞKİLATI OLARAK VERMEYE HAZIRIZ
Ziyaret hakkında konuşan Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş: “Emeğin Başkenti Karaelmas diyarı Zonguldak ilimiz sportif anlamda çok büyük bir potansiyele sahip. Bu noktada özellikle, bu işin içinde yer alan amatör kulüplerimiz lokomotif rol üstelenmekte. Zonguldak spor ve diğer amatör kulüplerin, amatör profesyonel fark etmeksizin her türlü desteği Emniyet Teşkilatı olarak vermeye hazırız. Bundan sonrada desteklerimiz devam edecek. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.”dedi

BAŞKAN DEMİR: İL EMNİYET MÜDÜRÜMÜZ FAHRİ AKTAŞ’A DESTEKLERİ VE ZİYARETİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM
Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’ın nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür eden Zonguldak ASKF Başkanı Kemal Demir: “Zonguldak’ta haftada 60 maç oynanıyor, 60 maçın emniyetini, emniyetimiz ve jandarma ekiplerimiz sağlıyor. Her zaman telefon edip, sıkıntılarımızı, sorunlarımızı ve ziyaretleriyle bize yalnız bırakmayan İl Emniyet Müdürümüz Fahri Aktaş’a teşekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberliğin devam etmesini istiyorum. Tüm amatör spor kulüplerin adına kendisine teşekkür ediyorum.”dedi

HAKAN YÜKSEL: EMNİYET MÜDÜRÜMÜZÜN DESTEKLERİNİ HER ZAMAN BİZ YANIMIZDA HİSSEDİYORUZ
Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ise “Sayın Emniyet Müdürümüzün desteklerini her zaman biz yanımızda hissediyoruz. Nezaket ziyareti için kendisine teşekkür ediyoruz, bugün bir araya geldik. Zonguldak’ta Spor adına paylaşımlarımız oldu, konuşmalarımız oldu biz kendilerine her zaman vermiş olduğu desteklerden dolaylı teşekkür ediyoruz. Aynı zaman kendisi de sporu seven sürekli spor içerisinde olan, tesislerimize spora gelen bir büyüğümüz. Örnek teşkil ettiği için kendisine teşekkür ederiz.”dedi


YORUMLAR

  • 0 Yorum