ELMAS HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

ELMAS HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

ELMAS HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
08 Kasım 2022 - 17:53

TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ligin 14. hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Serik Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı. 

 

Teknik Direktör Şenol  Demir ve yardımcıları eşliğinde Fener Sentetik Saha’da yapılan haftanın ilk antrenmanı ısınma hareketleri ile başladı.Daha sonra 5’e 2 top çalışması yapan Kırmızı-Lacivertli futbolcular ardından fizik kondisyon, istasyon çalışması, top çalışması ve yarı sahada çift kale maç yaptı.1 Saat 30 dakika süren idmanda Kırmızı-lacivertli futbolcuların, son iki maç sonrasında geçen hafta deplasmanda Kırşehirspor karşısında aldıkları 2-0'lık galibiyet nedeniyle keyifli oldukları gözlendi.





Hafif sakatlığı bulunan sağ kanat oyuncusu Fatih Bektaş, idmanı düz koşu yaparak tamamladı. Ayrıca İki hafta önce Kilimli Sentetik sahada yapılan idmanda  sakatlık geçiren ve ilk yarıyı kapattı gözüyle bakılan sağ kanat oyuncusu Ömer Talha Nergiz sürpriz bir şekilde sakatlığı geçerek takımla birlikte çalışmalara başladı. Özellikle Ömer Talha Nergiz, yarı sahada oynanan maçta yaptı kanattan bindirmeler ve ortaları ile göz doldururken, teknik heyete  13 Kasım Pazar günkü Serik Beledieyespor maçına hazırım sinyali verdi.Öte yandan Zonguldak Kömürspor, Serik Belediyespor hazırlıklarına yarın kaldığı yerden devam edecek.



YORUMLAR

  • 0 Yorum