Dökme ve Yeni Yönetimi Tanışma Turuna Çıktı

Dökme ve Yeni Yönetimi Tanışma Turuna Çıktı

Dökme ve Yeni Yönetimi Tanışma Turuna Çıktı
21 Eylül 2023 - 11:57
Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kilimli ilçesine bulunan iki katlı betonarme yapının hurda karşılığı yıkılmasını ihaleye çıkardı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Devrek İlçe Başkanı Tanju Dökme ve yönetim kurulu üyeleri tanışma turuna çıktı.

MHP Devrek İlçe Başkanlığı geçtiğimiz günlerde gerçekleşen ilçe kongresinin ardından İlçe Başkanlığı koltuğuna Tanju Dökme oturmuştu. Başkan Dökme ve yeni yönetim kurulu, göreve geldikten sonra Devrek Kaymakamı Ümit Altay, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Mesut Özmekik, Devrek İlçe Jandarma Komuntanı Yüzbaşı Emrah Dinar, Devrek Devlet Hastanesi Baş Hekimi Avni Çelik ve Devrek İlçe Müftüsü Murat Mutlu'ya ziyarette bulundu.  

Başkan Dökme ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada; "Göreve geldiğimiz günden beri çalışmalarımıza hız katarak devam ediyoruz. Yeni yönetimimizle birlikte bir dizi ziyarette bulunarak, yeni yönetimimizle birlikte tanışma turuna çıktık. Başta, Devrek Kaymakamımız Sayın Ümit Altay beyi ziyaret ettik. Bölgemiz ve İlçemiz ile alakalı istişarelerde bulunduk. Kaymakamımıza misafirperverliğinden ötürü teşekkür ediyoruz.

Sonrasında, Devrek Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Mesut Özmekik'e ziyarette bulunduk misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ardından, Devrek İlçe Jandarma Komutanımız Yüzbaşı Emrah Dinar’a alakaları için teşekkür ediyoruz. Kolluk Kuvvetlerimizin her daim yanındayız.
Devrek Devlet Hastanesi Baş Hekimi Avni Çelik’i ziyarette bulunduk.
Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.
Son olarakta, Devrek İlçe Müftüsü Murat Mutlu misafirperverliklerinden dolayı Teşekkür ederiz" dedi. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum