Cumhurbaşkanı'nın Ziyaretine Daveti Nazikçe Reddetti!

Cumhurbaşkanı'nın Ziyaretine Daveti Nazikçe Reddetti!

Cumhurbaşkanı'nın Ziyaretine Daveti Nazikçe Reddetti!
05 Şubat 2022 - 09:54

Balat Hastanesi Başhekimi Zonguldaklı Op. Dr. Tunç Çelebi, AKP İl Başkanı Zeki Tosun'a Cumhurbaşkanı'nın Zonguldak ziyaretine daveti için teşekkür ederek kibarca reddetti.
 

Kendisi bir CHP üyesi, dedesi CHP kurucusu olan bir Zonguldaklı olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ettiği hakaretler nedeniyle bu davete katılamayacağını ifade eden Çelebi, mektubunda şu ifadelere yer verdi: 
 

"Sn. Zeki TOSUN; değerli hemşehrim ve AKP Zonguldak il Başkanı;  5 Şubat tarihindeki açılışlar için vatandaşlarımıza sunmuş olduğunuz daveti almış bulunmaktayım.  Davetinizde "Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan Zonguldak'ımıza sekiz ay gibi kısa bir sürenin ardından tekrar teşrif edecek... Prof. Dr. Teoman Duralı Tünelleri açılışına tüm vatandaşlarımızı bu özel ve tarihi güne şahitlik etmek için tören alanımıza bekliyoruz"  diyorsunuz. Koyu Zonguldak sevdalısı olan şahsım İstanbul'dan gelip bu mutlu günde Sn. Cumhurbaşkanımızın da katılacağı açılış töreninde bir CHP parti üyesi olarak bulunmayı çok isterim.

Ancak Sn. Cumhurbaşkanımız, üyesi olduğum ve de dedemim de kuruluşunda bulunduğu partinin genel başkanı "Kemal Kılıçlaroğlu için: “Eyyyyyyy cibilliyetsiz, yüz karası, seviyesiz, bahtsız bedevi, kirli bunak, Pensilvanya maşası, Kandil ortağı, katil Eset’in arkadaşı, eli kanlı darbeci, cani ruhlu, soysuz, tinerci, çapsız, sığ, şizofren, ahlak yoksunu, namussuz, siyasi sapık, cüce, cahil, fırıldak, etrafa zehir saçıyor, yaradana karşı küstah, haysiyetsiz vb.” geçmişte olduğu  gibi sözler ederse diye bulunmaktan çekiniyorum.

Bu nedenle doğup,büyüdüğüm ve çok ama çok sevdiğim şehrimin önemli bir gününde bulunamayacağım için bu çok nazik davetiniz karşısında sizden özür dilerim. Ben de aynen şahsınızın dileği gibi  Cumhurbaşkanımızın (genel başkanınızın) açılışını gerçekleştireceği Zonguldak-Kilimli Sahil Yolu ve Mithatpaşa Tünelleri’nin Zonguldak’ımıza ve Ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Saygılarımla.
Op.Dr.Tunç ÇELEBİ
Zonguldak/1955"


YORUMLAR

  • 0 Yorum