Bir İlin Nesi Var, 7 İlin Sesi Var

Bir İlin Nesi Var, 7 İlin Sesi Var

Bir İlin Nesi Var, 7 İlin Sesi Var
09 Şubat 2022 - 14:27
BUGÜN BATIKARADENİZ İÇİN GÜNLERDEN "TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ" 


Ankara'da ve Batıkaradeniz bölgesinde yaklaşık 4.000.000 hedef kitlesi bulunan ve Devletine şehitlik bağı ile bağlı insanımızın temsilcisi, Ankara'da Konuşlu bulunan 7 ilin "Bir ilin nesi var, Yedi ilin sesi var" diyerek, Devletimizin asıl sahibi Millet ile kaynaşması adına kurulan, Ankara Uluslararası Batıkaradeniz Birliği Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Sn Mehmet Zeki Adlı Beyi ziyaret etti. Ziyarette Genel Başkan Tuncay Gençer tarafından yöresel hediyeler, Genel Başkan Yardımcısı Hasan Kaya tarafından "Yâren Gözü ile 15 Temmuz Destanı Şiiri", Genel Sekreter Sn Dr Yaşar Okur tarafından Doktora tezinin kitap basımı, Ankara Bolulular Dernek Başkanı Sn İsa Gökmenoğlu tarafından dolma kalem ile benzeri hediyeler taktim edildi.

Ziyarete Sürdürülebilir Kalkınma Dernekleri Platformu Başkanı Sn Mehmet Bilgin, Ankara Bartınlılar Dernek Başkanı Sn Necati Erdem, Mudurnu Sürdürülebilir Kalkınma Derneği Başkanı Fulya Kırımoğlu, Göynük Sürdürülebilir Kalkınma Derneği Başkanı Sn Nesrin Özer, Birlik üyeleri Sn Ceyhan Çoban, Sn Kamil Gökçeoğlu, Sn Sanem Işıklar Uğuz, Sn Av Özer İncegül, Sn Atay Sagtekin hazır bulundu. Bölgemizin kalkınması adına içerikli ve nitelikli bir sohbet ortamında, Bölgemiz ve İllerimiz adına taleplerimize samimi yaklaşım sergileyen Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Sn M.Zeki Adlı, başta deniz dolgu alanlarındaki çalışmalar olmak üzere, Ülkemizdeki ve Bölgemizdeki çalışmaları hakkında genel olarak bilgi verdi.

Aile tadında yapılan sohbette Bölgemiz insanının Devlete üst düzey bağlılığı olmasına rağmen, karar alıcı ve yönlendirici mekanizmalarda Bölge adına yeterince söz sahibi olunamaması nedeni ile büyük yatırımlar anlamında oldukça geride kalındığı, bu durumunda yoğun göçlere sebebiyet verdiği vurgulandı. Bu manada Doğduğu ve doyduğu topraklara hizmet etmek isteyen, Devlet Ebed Müddet anlayışındaki bölge insanımızın da kale alınması, dertleri ile dertlenilmesi, mikrofon uzatılması anlamında; Birlik olarak yaklaşık dört yılda 200 civarında üst düzey ziyaret yapılarak tek ses ve tek yürek olunduğu ve en büyük düşmanımız fitneyi yok ederek, kapsayıcılık digerkamlik, şefkat ve paylaşım gibi ruha ait hasletlerimizi yeniden canlandırarak, ecdadımızın başarı seviyelerini tekrar yakalamak amacında olunduğu vurgulandı.

Böylece Dünyadaki bütün mazlumlara hitap eden bir Medeniyet tasavvuru ve Paradigma değişikliği ile Orta Asya'dan neşvi nema bulan Türk Adaletinin yeniden hakim olacağı konusundaki kararlılık belirtildi. 
Aile sıcaklığında karşılama, nezaketli ve nitelikli muhabbetleri için karşılıklı teşekkürler edilerek, toplantı sona erdi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum