BEŞİKTAŞ'IN GÖZDESİ...

BEŞİKTAŞ'IN GÖZDESİ...

BEŞİKTAŞ'IN GÖZDESİ...
23 Kasım 2022 - 17:16

Zonguldak'ta iki yıldır devam eden Beşiktaş Futbol Okulu yetiştirdiği yetenekli futbolcuları Beşiktaş altyapısına kazandırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Antalya Side Kış Kampına 35 oyuncu ile 4 takım halinde katılan Zonguldak Beşiktaş Futbol Okulu Antrenörü Bülent Öztürk, 4 futbolcusunun Beşiktaş Altyapı Scoutları tarafından beğenildiğini söyledi.  
Öztürk, bu 4 futbolcunun önümüzdeki  günlerde Beşiktaş Altyapı Scoutları tarafından İstanbul’a davet edileceğini ifade etti.  Antalya Side Kış Kampında 2011,2012 ve 2013 yaş gruplarında oldukça başarılı maçlara imza attıklarını da söyleyen Öztürk, kampın en iyi kalecisi ise 2011 doğumlu Enis Eray Şengül seçildiğini ve ödülünü de Beşiktaş Alt yapı sorumlusu yönetici Fırat Fidan’dan aldığını dile getirdi. 
 

BEŞİKTAŞ ALTYAPI SCOUTLARININ BEĞENDİĞİ 4 OYUNCU 

(2011) Kaleci Enis Eray Şengül, (2012) Raşit Mert Bayar ve Aras Bağış,  (2013) Burak Emir Çiçek. 


BÜLENT ÖZTÜR “GURURLANDIK”

Kampın iyi kalecisi Enis Eray Şengül olması ve 4 futbolcusunun Beşiktaş Altyapı Scoutları tarafından  beğenilmesi nedeniyle  Zonguldak Beşiktaş Futbol Okulu olarak mutlu olduklarını belirten Bülent Öztürk, “Beşiktaş Zonguldak Futbol Okulu olarak Antalya Side Kış  Kampına 35 futbolcu 4 takım halinde katıldık. 2011,2012 ve 2013 yaş gruplarında oldukça başarılı maçlara imza atan öğrencilerimden 4  futbolcum Scout ekipleri tarafından beğenilirken, davet edilecekleri günü bekliyorlar. Ayrıca kampın en iyi kalecisi 2011 doğumlu Enis Eray Şengül seçilerek bizi gururlandırmıştır.”dedi












YORUMLAR

  • 0 Yorum