Arslan'dan Madenci Parkı'na 'İnceleme' Ziyareti

Arslan’dan Madenci Parkı’na ‘İnceleme’ Ziyareti

Arslan'dan Madenci Parkı'na 'İnceleme' Ziyareti
26 Eylül 2023 - 16:52
CHP Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan, Kozlu Kent Konseyi öncülüğünde yapılan Madenci Parkı’nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan, Kozlu Kent Konseyi öncülüğünde Kozlu Sahil Yolu’nda yapılmakta olan Madenci Parkı’nda incelemelerde bulunarak, Kozlu Kent Konseyi Başkanı Barış Demirel’den bilgi aldı. 

Arslan yaptığı açıklamasında, “Kozlu Kent Konseyi tarafından gönüllülük esasıyla devam eden Maden Ocağı Tema Parkı projesi, Kozlu ilçesine büyük bir değer katacak gibi görünüyor. Bu tür projeler, yerel topluluğun bir araya gelip katkıda bulunmasını teşvik ederken, aynı zamanda bölgenin turistik ve kültürel açıdan zenginleşmesine katkı sağlayabilir. Kozlu ilçesi için böyle bir tema parkı, hem yerel halka hem de ziyaretçilere keyifli bir deneyim sunabilir.

Bu tür gönüllülük esaslı projeler, toplum birliğini güçlendirirken, çevreye de duyarlı olabilir. Bu nedenle Kozlu Kent Konseyi'nin Maden Ocağı Tema Parkı projesini desteklemek, ilçenin kalkınması ve sosyal bağların güçlenmesine olumlu bir katkı sağlayabilir diyerek başta Kozlu Kent Konseyi Başkanı Barış Demirel'i ve bu projeye destek olan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Başkan Demirel ise bu yapının amacının yeraltını yerüstünde yaşatmak olduğunu ve tamamen gönüllülük esaslı bir şekilde projenin yürütüldüğünü belirtti.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum