Anaokulu Öğrencilerinden ÇMYO'na Ziyaret

Anaokulu Öğrencilerinden ÇMYO'na Ziyaret

Anaokulu Öğrencilerinden ÇMYO'na Ziyaret
23 Nisan 2022 - 10:42

22 Nisan 2022 tarihinde Çaycuma-Pehlivanlar Anaokulu ilçesi 4 yaş grubu öğrencileri, Müdür Mehmet Bilgin ve öğretmenleri Menekşe Dombaycı eşliğinde Çaycuma Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ettiler.

 

Etkinlik, Çaycuma Meslek Yüksekokulu ve Pehlivanlar Anaokulu işbirliği ile, yüksekokul öğrencilerinin Gönüllülük Projesi kapsamında ve MYO Müdür Yrd. Öğr. Gör. İdil Özkan koordinasyonunda gerçekleştirildi.

Etkinlikte ilk olarak, öğrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenlik
ve Çocuk Bayramı geleneği olarak Yüksekokul Müdürünün koltuğuna oturdular.


Ardından Öğr. Gör. Çisem Mangaltepe tarafından kabin simülasyon (mock-up) sınıfında; uçak içerisindeki alınacak güvenlik önlemleri ve acil durumlarda yapılması gerekenler hakkında bilgi verildi. İkram ve servis teknikleri anlatıldı. Kabin içerisinde bulunan interphone sistemi kullandırılarak, öğrencilere anons yaptırıldı. Öğr. Gör. Saadet Sevil Yücel tarafından mikrobiyoloji ve gıda analizi laboratuvarları, Öğr. Gör. Serkan Koşoçaydan tarafından çağrı merkezi laboratuvarı gezdirildi ve tanıtıldı. Öğrencilere ahşap oyuncak atölyesi ve müzesi gezdirildi.

 

Daha sonra küçük misafirlere resim el-işi çalışmaları yaptırıldı ve yapılan çalışmalar sergilendi. Ayrıca miniklere yüz boyaması yapıldı. Miniklere çeşitli hediyeler verilmesiyle etkinlik sona erdi.

Gönüllülük Projesinin ikinci etabında, MYO'dan proje grubu öğrencileri Pehlivanlar Anaokulu'nu ziyaret ederek, orada çeşitli etkinlikler gerçekleştirecek.




YORUMLAR

  • 0 Yorum