ALDOĞAN BİLEREKMİ YOKSA BİLEMDEN Mİ GÖZ YUMUYOR

ALDOĞAN BİLEREKMİ YOKSA BİLEMDEN Mİ GÖZ YUMUYOR

ALDOĞAN BİLEREKMİ YOKSA BİLEMDEN Mİ GÖZ YUMUYOR
09 Haziran 2023 - 13:27
Birkaç gün önce yazdığımız haber büyük ses getirdi. Gelen tepkiler geç kalınmış bir haberdi denildi fakat hala Zonguldak il milli eğitim müdürü Züleyha ALDOĞAN olaydan haberi olmadı yoksa bu devlet arazisine çökenlerin iktidar partisi yanlıları olduğundan dolayımı görmezden geliyor.

Kilimli bölüm mahallesinin yaklaşım 56 dönüm arazisi milli eğitim müdürlüğüne tahsis edilmiş durumda bu alanın eğitim amaçlı kullanılması gerekirken eğitim dışında birçok iş için kullanıyor.

Zonguldak valisi Mustafa Tutulmaz ve il milli eğitim müdürü Züleyha Aldoğan bu olaya çok hızlı bir şekilde el atmalıdır. Her önüne gelen devlet arazisine bu şekilde çökerse ve bu alanda istediği gibi at koşturuşa vatandaş da sormaz mı bu devlet ne iş yapıyor yetkililer neden görevini yapmıyor diye…

Resmi kayıtlar ortada yapılan vurgun ortada 1 yıl içeresinde yaptığımız görüntülerde büyük bir vurgunun önü açılmış olarak görülmektedir. Gariban vatandaş ufacık bir hata yapsa yakasına yapışan bu yetkililer şimdi neredeler neden görevlerini yapmıyorlar.

Bata cumhuriyet başsavcısı olmak üzere Zonguldak valisi Mustafa Tutulmaz il milli eğitim müdürü Züleyha Aldoğan ve Zonguldak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Şenol Ayyıldız’ı görevlerini yapmaya davet ediyoruz
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum