15 Temmuz Ş. Canlı Tutulması Amacıyla Program Yapıldı

15 Temmuz Ş. Canlı Tutulması Amacıyla Program Yapıldı

15 Temmuz Ş. Canlı Tutulması Amacıyla Program Yapıldı
17 Eylül 2021 - 14:08
15 Temmuz darbe teşebbüsünün, milletin demokrasisine sahip çıkması şuuru ile yine milletçe engellendiğinden hareket ederek bu şuurun canlı tutulması amacıyla, Başöğretmen Atatürk Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından Zonguldak Öğretmenevinde pandemi ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak; gerekli tedbirler doğrultusunda program gerçekleştirildi.

Programa; İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Okul Tören Tertip Komitesi, Öğretmen ve Öğrenciler katıldı. "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Belgesel Gösterisi" ile başlayan programda saygı duruşunda bulunuldu; İstiklal Marşı okundu.

Zonguldak Selimiye Camii İmam Hatibi Hüseyin Berber'in, Kur'an-ı Kerim tilavetinde bulunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma Başöğretmen Atatürk Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni İlker Çağlar tarafından yapıldı. Erdemir Anadolu Lisesi Müzik Öğretmenleri Hakan Başeğmez, Çağdaş İnal ve Başöğretmen Atatürk Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Aydın Sarmusak, 15 Temmuz'da Türkiye Geçilmez video gösterisi eşliğinde “Var Git Ölüm” türkü dinletisini sundu.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz gecesi saat 00.24 sularında TV ekranlarından yaptığı çağrı sinevizyon gösteriminin ardından okulumuz öğrencilerinden Sedat ÇAKICI "30 Kurşun" adlı şiirini okudu.

İl Müdürü, programda emeği geçen herkese teşekkür ederek; okul tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü temalı sergiyi gezdi.




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum