"Erdoğan Tek Başına Kalsa da Biz Onlayız"

“Erdoğan Tek Başına Kalsa da Biz Onlayız"

"Erdoğan Tek Başına Kalsa da Biz Onlayız"
14 Şubat 2022 - 12:50
AK Parti Zonguldak Merkez İlçe önceki önem İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’ın sosyal medya hesabından beş siyasi partinin genel başkanının bir araya gelmesine atıfta bulunarak yaptığı açıklamada, “Erdoğan tek başına kalsa da biz onlayız. Hayat pahalılığı olsa da biz onlayız. Enflasyon düşse de onlayız, çıksa da onlayız” şeklindeki açıklaması manidar karşılandı.

Çağlayan sosyal medya hesabından, “Sn. Kılıçtaroğlunu tebrik ediyorum. Sol parti Genel başkanı olarak bir toplantı tertip etti ve toplantıdaki bütün gn.başkanlar sağdan. İçlerinde sol parti hiç yok.Hepsini ip gibi dizdi. Bu başarıyı gerçekleştiren kişi Sn. Kılıçtaroğludur ve kesinlikle Cumhurbaşkanı adayı olmalıdır. Adaylığı hak etti.


“HEDEF ERDOĞAN’I İNDİRMEK”
Ancak şunu belirtmek isterim ki; Bu kişilerin ortak davaları yok, ortak sevdaları yok, ortak idealleri yok,hizmet gibi ortak dertleri yok. Sadece ortak bir hedefleri var. O hedef ise; Her ne pahasına olursa olsun, Erdoğanı indirmek. Sonu ne olursa olsun, Erdoğan'dan kurtulmak. Biliniz ki, Erdoğan tek başına kalsa da biz onlayız. Hayat pahalılığı olsa da biz onlayız. Enflasyon düşse de onlayız, çıksa da onlayız. Elektrik, akaryakıt, doğalgaz,vb. maddi harcamalarımız artsa da onlayız, düşse de onlayız.

“DEVRİMLERİ İÇİN SEVDİK”
Biz Erdoğan'ı ülkemizde gerçekleştirdiği devrimler için sevmedik ki. Biz Erdoğan'ı ülkemize yaptığı hizmetler için sevmedik ki. Biz Erdoğan'ı yaptığı sayısız eserler için sevmedik ki. Biz Erdoğan'ı BİZ olduğu için sevdik. Biz Erdoğan'ı RECEP TAYYİP ERDOĞAN olduğu için sevdik. Biz:sıkıntılar yaşandığında sevdiklerimizi terk edenlerden değiliz. Daha çok severiz. Biz sarıldığımızı;en ufak bir darlıkta bırakmayız, daha çok sarılırız. Biz her türlü sıkıntıyı birlikte aşacağına inanan insanlarız. Ve olan, oluşan,olacak olan her sıkıntıyı yine Erdoğan'ın çözeceğine inanıyoruz. 

Son olarak resim ile ilgili yoruma gelince...
“Beden ölür, çürür, cana bakın siz.
Kim kiminle yürür, ona bakın siz. 
Bırakın dönsün dönme dolaplar, 
Haktan, hakikatten yana bakın siz."

YORUMLAR

  • 0 Yorum