AK PARTİDE ŞOK İSTİFA

AK PARTİDE ŞOK İSTİFA

Zonguldak Ak Partin minin kuruluşundan bugüne kadar bir çok yerinde görev yapmış olan ve Kilimlinin sevilen isimlerinden olan Şakir Kalafat yani Şahin Usta Bugün sosyal medya hesaplarından partiden istifa ettiğini açıkladı.

Kilimlide mertliği, dürüstlüğü,çalışkanlığı ve adam gibi adam oluşu ile tanınan Şahin Ustanın bam teline kimler bastı. Kilimli için hiç görevden kaçmayan Kilimlinin gelişmesi ve Kalkınması adına tüm hizmetlerin içinde olan birini bu hale nasıl getirdiler.

Eminiz ki bu söylemleri söyleyen kişi yada kişiler Kilimli adına tek bir çivi bile çakmamış olan ilçeye hiçbir faydası bulunmayan kendini bilmez şahsiyetlerdir.
Keşke herkes Şahin usta kadar Kilimli Sevdalısı Olabilseydi
İşte Şahin Ustanın Sosyal medyada yaptığı paylaşım



Birbirinden değerli abilerim kardeşlerim ablalarım bugün almış olduğum bir kararı açıklamak zorunluluğu hissettim.

Ppaylaşmasam kendime ve sizlere dürüst olmadığım anlamına gelir o yüzden on yedi senedir hizmet ettiğim AK partiden istifa kararı aldım nedenine gelince dava arkadaşı dediğimiz kişiler tarafından itibarsızlaştırmar duyduğum o kimdir gücü nedir yetersizdir cümlelerini duydum ben şahin usta olarak teşkilatta görev yaptığım süre zarfında veya sonrasınsa hiç ama hiç bir arkadaşımın kardeşimin kalbini kırmadığımı zannediyorum hiç bir zaman kendi menfaatime iş yapmadım toplumun arz ve taleplerini bir üst makamlara ilettim bunu yaparken de parti gözetmedim her konuyu açıklıkla edep çerçevesinde tartışdım hiç bir başkanıma bilerek veya bilmeyerek hata yapmamaya özen gösterdim.

Kilimlime hizmet edebilmek için elimden geleni yapmaya çalıştım çalışmayada devam edeceğim doğduğum büyüdüğüm kilimli güntepedir bundan ve kırk yedi senedir yaptığım kaporta boyacılıktan da gurur duyuyorum diyeceğim odurki beni yetersiz gören arkadaşlara şunu söylemek istiyorum sizlerin yetersiz gördüğünüz insanı yeterli görenler olur inşallah gönlünüzde ufkunuzda geniş olsun inşallah herkese sevğilerimi saygılarımı sunuyorum siz değerli arkadaşlarımı büyüklerimi küçüklerimi Allaha emanet ediyorum.