BAŞKAN ALAN 14 MART TIP BAYRAMINI KUTLADI

BAŞKAN ALAN 14 MART TIP BAYRAMINI KUTLADI

BAŞKAN ALAN 14 MART TIP BAYRAMINI KUTLADI
13 Mart 2021 - 16:27
 

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, mesleklerin en yücesini, günün her saati büyük bir özveriyle sürdüren tüm sağlık çalışanlarının bu anlamlı ve özel günlerini yürekten kutladığını ifade ederek yayımlamış olduğu mesajında şu görüşlerine yer verdi: “Gece gündüz demeden her yerde ve her koşulda görevlerini büyük bir özveriyle yapan, kendisini insanlığa hizmet etmeye adamış hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız özellikle koronavirüs ile mücadele kapsamında çok büyük fedakârlık örneğini göstererek, insanlık adına büyük bir hizmet sundular.

 

Canımızı emanet ettiğimiz, adeta mesleklerin en yücesini, kıymetlisini icra eden, günün 24 saati kesintisiz verilen sağlık hizmetlerinde emeği, katkısı olan ve sağlıklı toplumların oluşmasında cansiparane bir şekilde emek veren sağlık personelimizin hayatımızdaki yeri yadsınamaz.

 

Bir nefes sıhhatin bile değerinin bilincinde olarak; hiçbir ayrım gözetmeden sağlıklı ve mutlu bir hayat sunmayı ilke edinen, en güç koşullarda bile fedakârca çalışan tüm meslektaşlarımın ‘14 Mart Tıp Bayramı’nı can-ı gönülden kutlar, bu kutsal meslekteki özverili çalışmalarından dolayı tebrik eder, şükranlarımı sunarım.

YORUMLAR

  • 0 Yorum