Kilimli Cumhurbaşkanı Ziyaretine Hazırlanıyor

Kilimli Cumhurbaşkanı Ziyaretine Hazırlanıyor

Cumhurbaşkanı ziyaretine hazırlanıyor Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, "Sahil yolumuz, tünellerimizin açılışı Sayın Cumhurbaşkanımızın teşvikleri ile beraber gerçekleşecek. Gerçekten çok mutluyuz ve bir dönüm noktası olacak bir projedir"dedi    5 Şubat'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilecek olan sahil yolunun Kilimli bağlantısında yoğun çalışmalar devam ediyor. Şiddetli kar yağışı sebebiyle ertelenen çalışmalar yeniden hız kazandı. Şu anda Kilimli yeni kavşaktan ilçe merkezine doğru kaldırım yenileme çalışmaları hızla devam ederken Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, çalışmaları yerinde inceledi.

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, 5 Şubat'ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretini sabırsızlıkla beklediklerini ve çok heyecanlı olduklarını ifade etti. Cumhurbaşkanın ziyaret ve toplu açılış programının Valilikteki toplantı sonrasında netleşeceğini ifade eden Belediye Başkanı Kamil Altun şunları söyledi: "Çok şükür önceki günlerde aldığımız müjdeli haberle beraber 5 Şubat Cumartesi günü uzun yıllardır Zonguldak'ın beklediği Kilimli'mizin Hasret kaldığı sahil yolumuz, tünellerimizin açılışı Sayın Cumhurbaşkanımızın teşvikleri ile beraber gerçekleşecek. Gerçekten çok mutluyuz ve bir dönüm noktası olacak bir projedir bu. Zonguldak merkezinin trafiğini rahatlatacak ve ilimizin gelişmesini çok hızlandıracak bir adım olarak görüyorum ben.

Bu sahil yolunu vatandaşlarımız hemşerilerimiz kullanmaya başladığında ne kadar büyük rahatlığın olduğunu ve ne kadar büyük bir proje olduğunu farkına varacaklar. Zaten şu anda trafiğe kapalı olsa da, yaya olarak şu anda vatandaşlarımız tünellerin ve yolun güzelliğini görmekteler. Tabii araç trafiğine açılması ile beraber çok daha güzel olacak inşallah ve Kilimli'miz için çok büyük önem arz etmektedir. Cumhurbaşkanımızın ziyaret programı şu anda net değil. İnşallah Valilikte toplantımız var Valilikte toplantı yapıldıktan sonra programın netleşecek. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımız tünelleri, yolu ve viyadüklerin toplu açılış törenini gerçekleştirdikten daha sonra ilçemizde ziyaret edeceğini umuyorum"