MHP'de Deprem Etkisi Yaratan Olaylar

MHP’de Deprem Etkisi Yaratan Olaylar

MHP'de Deprem Etkisi Yaratan Olaylar
14 Temmuz 2021 - 16:42
Zonguldak’ta geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen MHP Genişletilmiş İstişare Toplatısı’nın detayları belli olmaya başladı. Partililerin Zonguldak’ta ki istek, dilek ve önerilerinin dinlendiği toplantıda gerginlik yaşandığı ortaya çıktığı. ,


Kulislerden sızan bilgilere göre Ereğli’den Ali Toprak ile MHP İl Başkanı Varol Demirköse’nin ikili diyaloğa girerek sert şekilde tartıştıkları iddia edildi. Diğer taraftan kürsüye çıkan Demikröse’nin sert tonda sözler söylemesi üzerine MHP MYK üyesi Murat Kotra’nın Varol Demirköse’ye müdahale bulanarak ses tonunu düşürmesi gerektiğini söyledi.

Yaşanan gelişme camiada şok etkisi yarattı.

Demirköse durmak bilmiyor parti hakkında ve kendi hakkında çıkan söylentiler gündemde yeri korumaya devam ediyor.


Bunlardan biride İ. Varol Demirköse’yi il başkanlığına getiren akrabası  MHP eski il başkanı Hamdi Ayan’dı anca ne odluda bu ikilinin arasına kara kedi girdi.
Hamdi Ayan Ankara da genel merkeze giderek Demirköse yi şikayet ettiği ideaları gündeme bomba gibi düştü.

Ancak asıl ilginç olan olaylardan bir diğeri ise Ayan’ın genel merkezden bu konu için kovulduğu yönünde teşkilat başkanı tarafından. Anlaşılan MHP Zonguldak il başkanlığı daha çok su kaynatacak ama genel merkez neden hala bu kadar sessiz kalıyor bunca olaya buda ülkücü taban tarafından ve Zonguldak halkı tarafından merak edilmektedir.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum