Kozlu Fest İptal Mi Oldu ?

Kozlu Fest İptal Mi Oldu ?

Kozlu Fest İptal Mi Oldu ?
22 Temmuz 2022 - 14:04
Vali Tutulmaz’ın aldığı bu kararın ardından, Efes’in sponsor olduğu bu festivalde alkol satışının yasaklanması nedeniyle festivalin iptal edilip edilmeyeceği de merak konusu oldu. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, festivalin iptal edilmeyeceğini söyledi.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş konuşmasında; “Alkol kararını doğru bulmuyorum. Bu bana göre insanların yaşam tarzına müdahaledir. Geçtiğimiz yıl alkol satışı yapıldı. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmamdı. Geçtiğimiz yıl yaşanmamış olması bu yıl da yaşanmayacağı anlamına gelmez. Ancak yasağı doğru bulmuyorum. Herkes istediği gibi yaşayabilir.Yerel yönetimler olarak insanların yaşam tarzına müdahale etmeye hakkımız yok.” sözlerine yer verdi.
Bektaş ayrıca; “Festival için biz gerekli izinleri verdik.

Zaten çadırı sadece organizasyonda görevli olan kişiler kuruyordu. Alkol satışı yasak diye Efes sponsorluktan çekilirse başka firma bulunur.

Bugün yapılan görüşmelerde Efes’in alkol satışı olmadığında konserleri iptal edeceği yönünde gelen bilgiler konserin iptal olduğunun sinyallerini veriyor. Belediye yetkilileri Kaymakamlık ve Valilikten bu işi çözmeye çalıştıkları bilgileri bizlere ulaştı ancak gelen bilgiler olumlu olmayacağı yönünde oldu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum