KIZILAY'DA KRİZ YAŞANIYOR

KIZILAY'DA KRİZ YAŞANIYOR

KIZILAY'DA KRİZ YAŞANIYOR
15 Mart 2022 - 17:07

Hakkındaki iddialar nedeniyle Kızılay Genel Merkezi tarafından istifası istenen Aydın Ergenç’in ardından Zonguldak Kızılay’da tam anlamıyla bir kriz yaşanıyor. 19 Mart kongresi öncesi Kızılay’a katkı veren bir çok isim yıllık aidatı ödemediği bahanesi ile üyelikten düşürüldü.
 

AK Parti kurmaylarının arasında restleşmelere ve siyasi krize dönüştürülen Kızılay Şube başkanlığı atamasının ardından şimdi de 20 TL aidat ödemeyen bir çok Kızılay gönüllüsünün üyeliklerinin düşürülmesi tepkileri de beraberinde getirdi.
 

Zonguldak Kızılay Şubesi’ne verdiği katkılarla bilinen iş insanı Mehmet Ali Güldaş’ın da aralarında olduğu bir çok isim 20 TL yıllık aidatı ödemediği gerekçesi ile kongre öncesi üyelikten düşürülerek oy kullanmasının önüne geçilmesi Kızılay üzerinde oynanan oyunları ortaya koydu.
 

Sosyal medya hesabından üyeliğinin düşürülmesine tepki gösteren Güldaş, 20 TL yıllık aidatı yatırmadık diye Kızılay kongresinde oy kullanmamak nedir? Haber neden verilmez, haber verilmez de bir insan evladı yerimize yatıramadı mı 20 TL! Her organizasyonun da elimizden geldiğince destek olduğumuz Kızılay’a ve yönetimine yakıştı mı?” diyerek sitem etti.
 

Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık’a da seslenen Güldaş, “Neden bu işleri düzeltmezsin? Garibanın, mazlumun umudu olan Kızılay, siyasi partilerin makam için bastığı merdiven basamağı halini alırken neden müdahale etmezsin?” dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum