Berberoğlu'nun Alemleri ve Rant Kavgaları

Berberoğlu’nun Alemleri ve Rant Kavgaları

Berberoğlu'nun Alemleri ve Rant Kavgaları
06 Temmuz 2022 - 12:22
İstanbul da yaşayan ve orada olduğu gibi ülkenin bazı yerlerinde başka şeylerle meşgul olan bilindiği gibi gece hayatını da çok seven her ortamda  kendince eğlenen hatta yurt dışında kimlerin sırtından gezen ve eğlenen Erim Zeki Berberoğlu’nun geçmişte imarı olmayan daireleri satarak onlarca kişiyi mağdur ettiği iddia edilirken Berberoğlu yeğeni adına kurduğu fason şirketle benzer şekilde konutlar yaptığı iddia edildi.

Şu sıralar Zonguldak Belediyesi İmar Müdürlüğünde yeşil alan olan yeri inşaat alanına çevirmek için bazı kişileri Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’a aracı olarak gönderdiği belirtildi. 

Bilindiği gibi Erim Zeki Berberoğlu Kozlu Belediyesi eski Başkanı Kerim Yılmaz döneminde yapmadığı işlere fatura kesti için hakkında işlem başlatılmıştı.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kerim Yılmaz dönemindeki faturaların gerçeği yansıtmadığını kaydederek ilgili firmalar ve dönemin Belediye Başkanı Kerim Yılmaz hakkında dava açmıştı.

Dava nedeniyle işlerini yeğeni üzerinden Zonguldak’a kaydıran Erim Berberoğlu’nun yeşil alan ve ruhsat sorunlarını nasıl çözeceği ise şimdiden merak konusu olmaya başladı.

Arıdan aldığın bal mı bitti de şimdi başkalarının etekleri altına girmeye çalışıyor ve rant için bazı kişileri ve yerlerinde aracı olarak kullanmaktan çekinmediği iddiaları gündemde yerini koruyor.




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum