Altun'un PKK Renkleri Sevgisi

Altun'un PKK Renkleri Sevgisi

Altun'un PKK Renkleri Sevgisi
13 Ağustos 2022 - 12:29
Daha öncede göreve geldiğinde Kilimli sahilinde yapılan parkın yapılırken renkleri ve yerdeki mevcut şeklin PKK terör örgütü renkte ve simgesi benzerliğini yazmıştık ve haberimiz üzerine yapılan hatayı bir süre sonra düzeltilmişti.

Kilimli belediye başkanı Kamil Altun şimdi 2. Hatayı yaptı. Yeni yapılan meydan parkında kullanılan oturma yerleri için kullanılan banklar nerde ve nasıl geldi.
Cumhurbaşkanı için her türlü ağır eleştirileri yapan İstanbul büyük şehir belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’nun başkanlık yaptığı belediyenin logolarının olduğu oturma bankları Kilimli li Ak Partili Kamil Altun’un yaptığı meydan parkında ne işi var.

Kamil Altun bu bankları nereden ve nasıl aldı ve Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhur başkanı Recep tayip Erdoğan’la her zaman ters düşüncelerde olan kendi liderinin onaylamadığı bir belediye başkanının belediyesine ait bu banklardaki logolarda mevcutta görülmektedir.

AK PARTİLİ YETKİLİLER NE İŞ YAPIYOR
Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanını her şeyde ağır bir dille eleştiren İstanbul büyük şehir belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yönettiği belediyeye ait bankların Ak Partili olan Kilimli belediyesinin yeni yaptığı parkta ne işi var

Kamil Altunun bu yaptığı hataları kimse görmüyor mu, uyarmıyor mu yada bu hataları yapması için birileri göz mü yumuyor.
Kendi genel başkanına ağzına geleni sayan bir belediye başkanın imal ettiği ve logolarını bastığı bu banklar Kilimli belediyesine nasıl geldi.
Bu bankların nasıl geldiği merak edilmektedir
Ak Partili yöneticiler bu konu hakkında belediye başkanı Kamil Altun’dan bir savunma isteyecekler mi ?

 




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum