Almanya Ticari Buluşma Programı

Almanya Ticari Buluşma Programı

Almanya Ticari Buluşma Programı
12 Mayıs 2022 - 16:44

Almanya Çaycumalılar Derneği & Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) tarafından Almanya ile Ekonomik iş birlikliğini geliştirip, Yerli ve Yabancı Girişimcilerin Bölgeye gelerek yatırım yapmasını sağlamak amacıyla düzenlenen “Almanya Ticari Buluşma Programı” etkinliğinin 4. gününde, Essen Büyükşehir Belediye Başkanı Thomas Kufen’ı  ziyaret etti.
 

ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, ziyaret ile ilgili şu ifadelere yer verdi;

"Almanya Çaycumalılar Derneği & Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) tarafından Almanya ile Ekonomik iş birliklerimizi geliştirip, Yerli ve Yabancı Girişimcilerin Bölgemize gelerek İlimizde yatırım yapmasını sağlamak amacıyla düzenlenen 8-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz “Almanya Ticari Buluşma Programı” etkinliğinin 4. gününde Essen Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Thomas Kufen’ı Almanya Çaycumalılar Dernek Başkanı Tuncay Karalıoğlu, Onursal Başkanı Şenol Alagöz İş İnsanları İlhan Bükrücü ve Sebahattin Taş, Essen Uyum Meclis Başkan Yardımcısı Muhammet Balaban, Zonguldak İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, Zonguldak Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Metin Demir, TSO Meclis üyesi Turgay Yılmaz, ZONSİAD Başkan Yardımcımız Erol Nalbant, Komisyon Başkanı Osman Uğurlu, Yönetim Kurulu Üyemiz Ramazan Karakök Üyemiz Cemal Nalbant ile birlikte ziyarette bulunduk. Sayın Kufen’den Almanya ve Zonguldak’ta fuar yapma sözü alarak, Zonguldak’ın gelişimi ve iki kardeş şehir olma yolunda önemli konulara değindik.

Ayrıca 27-29.05. 2022 tarihleri arasında sayın Kufen’i ve heyetini Zonguldak’ta ağırlamaktan büyük onur ve mutluluk duyacağımızı da belirttik. Kendisine misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim"


YORUMLAR

  • 0 Yorum