İstifa Etti!

İstifa Etti!

İstifa Etti!
27 Ocak 2022 - 11:31

TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da ikinci başkan Davut Acar görevinden istifa ettiğini açıkladı.

21. hafta karşılaşmasında Zonguldak Kömürspor'un maçın Hakemi Alpaslan Şen'in verdiği saçma sapan penaltı ile  Pendikspor'a 3-2 yenilirken karşılaşmanın ardından da ortalık karışmıştı. 

Yaşanan bu olayın ardından dün TFF Disiplin Kurulu Zonguldak Kömürspor’u “çirkin ve kötü tezahürat” olmak üzere  Zonguldak Kömürspor ikinci Başkanı  Davut Acar'ında  Hakeme "saldırısı" nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk etti. 
 

Kırmızı-lacivertli kulübün ikinci Başkanı Davut Acar,  bu olayın ardından Zonguldak ve Zonguldak Kömürspor camiasının yıpratılmaması ve zarar görmemesi adına görevinden istifa ettiğini açıkladı.


Zonguldak Kömürspor ikinci Başkanı Davut Acar istifası hakkında Yeni Adım Gazetesi'nden Ercan Aygün'e yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Son oynadığımız Pendikspor müsabakasında 2-0 geriden gelip 2-2 beraberliği yakalamıştık. 

Hakem 5 dakika uzatma göstermesine rağmen 90+8'de bize göre olmayan pozisyonu penaltı çalınca maçı 3-2 kaybettik. O anlık duygularla sahaya inerek fevri harekette bulundum. 
Ama hakeme  kafa atma veya zarar verme gibi bir durum söz konusu değil. Sadece anlık duygu ile üzüntümüzü  dile getirmeye çalıştım. 
Bu gelişmeler sonrasında hiçbir kurumu ve kişiyi zor durumda  bırakmak  istemedim. 
Bu duygular içinde Zonguldak ve Zonguldak Kömürspor camiasının yıpratılmaması ve zarar görmemesi için görevinden istifa ediyorum." dedi


YORUMLAR

  • 0 Yorum