İŞKUR İl Müdür Vekili Alkan Açıkladı!

İŞKUR İl Müdür Vekili Alkan Açıkladı!

İŞKUR İl Müdür Vekili Alkan Açıkladı!
26 Ağustos 2021 - 11:20
Gençlik ve Spor Bakanlığı ve DSİ Genel Müdürlüğü tarafından Ülke genelinde 23-27 Ağustos 2021 tarihlerinde ilan edilen daimi işçi taleplerine özellikle ilk 2 gün Vatandaşlarımızın yoğun ilgi göstermesi sebebiyle internet alt yapısından ve çağrı merkezi arama yoğunluğundan kaynaklı sistem tıkanmaları yaşanmıştır.

Covid 19 salgın tedbirleri kapsamında esube.iskur.gov.tr ve Alo 170 çağrı merkezi üzerinde başvuru alınmasına öncelik verilmiştir. Mevcut kanallar üzerinden başvuru yoğunluğu giderek azalmış olup Batı Karadeniz Bölgesi için 200 çağrı merkezi görevlisi aramalara cevap vermeye çalışmaktadır.  

Ayrıca 27 Ağustos Cuma günü Zonguldak İl Müdürlüğü ve Kdz. Ereğli Hizmet Merkezi Müdürlüğü Birimlerimizden teknik sıkıntı yaşayan Vatandaşlarımıza salgın tedbirlerine riayet edilerek  yüz yüze yardımcı olunacaktır.

Cuma gece 24.00 a kadar devam edecek olan ilana şartları taşıyan tüm adayların iç ve dış sistemden başvurularının alınması sağlanacaktır. Vatandaşlarımızın bu konuda endişe etmemeleri hususunu rica ederim.

YORUMLAR

  • 0 Yorum