Kar Temizlenmediği İçin İptal Edildi!

Kar Temizlenmediği İçin İptal Edildi!

Kar Temizlenmediği İçin İptal Edildi!
31 Ocak 2022 - 11:33
Zonguldak Kömürspor ile Kırşehir Belediyespor arasında bugün oynanması beklenen maç, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nın zemininin karla kaplı olmasından dolayı hakem ve gözlemci tarafından iptal edilerek ileri bir tarihe ertelendi.

 TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta  23. hafta maçında Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda Zonguldak Kömürspor ile Kırşehir Belediyespor arasında oynanması beklenen maç, sahanın karla kaplı olmasından dolayı ve  topun ise zeminde sekmemesi nedeniyle müsabakanın hakemi Süleyman Bahadır  ve Gözlemcisi Coşkun Topaç tarafından iptal edilerek ileri bir tarihe ertelendi.

Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi Zonguldak'ta da yoğun bir  kar yağışı yaşandı. Yaşanan kar yağışının ardından Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda biriken karları temizleme çalışmaları sonuç vermeyince bugün saat 13.00’da oynanması beklenen Zonguldak Kömürspor-Kırşehir Belediyespor maçı ertelendi.  
Maçın Hakemi Süleyman Bahadır  ile maçın Gözlemcisi Coşkun Topaç maçın oynanacağı Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda  yaptıkları incelemenin ardından karla kaplı olan zeminde maçın oynanması mümkün olmadığına karar vererek müsabakayı ileri bir tarihe ertelenmesine karar verdiler. 

Ayrıca Zonguldak Kömürspor-Kırşehir Belediyespor maçı oynanması için Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü başta olmak üzere Zonguldak, Kozlu ve Kilimli Belediyesi'nden gelen yaklaşık 25'e yakın çalışan Stadı'nın zeminini kardan temizlemek için iki gün boyunca gecesine gündüzüne kattılar. 
Ancak 7 santim kar olan stadı çalışanlar büyük çaba göstermesine rağmen temizlemekte zorlanınca maçta haliyle iptal oldu. 

Öte yandan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, 22. Hafta deplasman müsabakası olan Uşakspor maçı ve  23. Hafta sahasında ki Kırşehir Belediyespor maçı kar nedeniyle ertelendi. 
Temsilcimiz bu iki erteleme maçını ne zaman oynayacağını ise TFF önümüzdeki günlerde açıklayacak.



​​​​​​​

YORUMLAR

  • 0 Yorum