Regaip Kandilini Kutladı

Regaip Kandilini Kutladı

Regaip Kandilini Kutladı
01 Şubat 2022 - 15:43

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Mübarek üç ayların başlaması ve Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 

     Mesajında, Mübarek üç ayların ve Regaip Kandili’nin hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Bozkurt, “Bu önemli ay ve kandillerde sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının tesis edilmesine, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın yeşertilerek daha da güçlendirilmesine gayret göstermeliyiz”dedi.

 

    Başkan Bozkurt mesajında şu görüşlere yer verdi:

 

    “Mağfiretin, bereketin ve lütfun bol olduğu üç aylara bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Regaip Kandili’yle başlayan, bin aydan hayırlı Kadir gecesiyle zirveye ulaşan kandiller zincirini içinde barındıran bu gecenin İslam alemine barış ve huzur getirmesini diler, tüm insanlığın birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum.

 

     Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bu manevi iklimi fırsat bilerek, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının tesis edilmesine, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın yeşertilerek daha da güçlendirilmesine gayret göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm tüm hemşerilerimin ve İslam aleminin idrak edeceğimiz  üç aylarını ve mübarek Regaip Kandili’ni tebrik ediyor, bu manevi değerlerimizin hayırlara vesile olmasını, tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum