Zonguldak üvey evlat mı?...

Zonguldak üvey evlat mı?...

Zonguldak üvey evlat mı?...
14 Ocak 2020 - 00:00
Misli. Com. 2. Lig Beyaz grup temsilcimiz Zonguldakspor 'un rakiplerinden biri olan 24 Erzincanspor'un 12 bin kapasiteli yeni şehir stadyumu inşaatı devam ediyor.



MUHTEŞEM BİR STADYUM OLACAK 



Özellikle UEFA standartlarına göre yapılan stadyum inşaatında yoğun bir çalışma var. Yerden ısıtma sistemli doğal çim zemini, 12 bin kişilik seyirci ve 500 kişilik protokol kapasitesi, 1200 araçlık otoparkı, kendi enerjisini üreten güneş enerjisi panelleri, Erzincanspor Store mağazası, Kafeteryalar, spor mağazaları, fitnes salonları, buz pisti, minder sporları, halter, okçuluk ve atıcılık sporlarına yönelik 12 antrenman salonu yeni stadyumda yer alacak.



138 MİLYON LİRAYA MAL OLACAK 



Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2017 yılında proje çalışmaları tamamlanan ve 2018 yılında inşaat çalışmalarına başlanan yeni stadyum inşaatı 35 bin metkrekare alanda betonarme çelik olarak inşa ediliyor. Stadyum 138 milyon liraya mal olacak.



ZONGULDAKSPOR'UN ESKİ STADI ONARILMAYA DEVAM EDİYOR



Yıllardır Karaelmas Kemal Köksal stadında hem maçlarını hem de antrenmanlarını yapan Zonguldakspor'a yeni stad yerine eski stad onarılmaya devam ediliyor. Stadın çimleri yenilenmesi nedeniyle maçlarını Devrek İlçe stadında idmanlarını ise Fener Sentetik sahada yapan Kırmızı lacivertli ekip bu yetmezmiş gibi bir de maddi konusunda adeta dibe vurdu. Erzincan'ın siyasetcileri gibi bir çok siyasetci şehirlerinin takımları için yeni stadlar yaptırırken, Zonguldak'ın siyasetcileri ise bırakın yeni stad yaptırmayı Zonguldakspor'a maddi manevi konusunda bile destekleri yok.

YORUMLAR

  • 0 Yorum