MHP'DE İHRAÇ TEPKİSİ İSTİFA ETTİLER

MHP'DE İHRAÇ TEPKİSİ İSTİFA ETTİLER

MHP'DE İHRAÇ TEPKİSİ İSTİFA ETTİLER
21 Ocak 2021 - 13:07
MHP’de  iç huzursuzluk artarak devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde merkez ilçe yönetim kurulu üyesi Sinan Usta istifa etmiş, istifası sonrası parti yöneticileri ve partide bulunan bayanlarla ilgil hakarete varan ifadeler içeren mesajı medyaya düşmüştü.

 

Sinan Usta daha sonra yeniden partiye döndüğünü açıklamıştı. Bu skandalın yankıları devam ederken, partide istifa furyasının devam ettiği ve bunun kamuoyundan saklandığı öğrenildi.

 

Ekim ayında gerçekleştirilen kongre sonrasında il yönetimi yedek listesinden bir çok kişi istifa etmiş ve yine Varol Demirköse’ye tepki olarak parti üyeliğinden de istifa edenler olmuştu.

 

Bu kez istifa furyası İl Displin Kurulu ile devam etti. 16 MHP’linin ihracının gündeme alınması sonrasında 7 kişilik İl Disiplin Kurulu üyeleri arasında bulunan Başkan Engin  Karakoca, üyeler Murat Altunkaya, Gündüz Torlak, ve Sedat Avcı’nın istifa ettiği öğrenildi.

 

Bu isimlerin ihraç taleplerine tepki olarak istifa ettikleri, bu istifaların il başkanı Varol Demirköse tarafından kamuoyundan saklandığı belirtiliyor.

 

Diğer yandan ihraç talabinde bulunulan isimlere gönderilen evraklarda İl Disiplin Kurulu Başkanı imzası olarak Telat Hamzaçebi’nin bulunması da bu iddiaları doğruluyor.

 

Bu dört kişinin istifası ile ilgili olarak partiden bir açıklama yapılıp yapılmayacağı ise merakla bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum