KİLİMLİ SPOR' SAHİP ÇIKMA ZAMANI

KİLİMLİ SPOR’ SAHİP ÇIKMA ZAMANI

KİLİMLİ SPOR' SAHİP ÇIKMA ZAMANI
03 Mart 2021 - 17:49 - Güncelleme: 24 Nisan 2021 - 18:32


 

Bal liginin başlama tarihinin açıklanması itibariyle gündemde yerini alan Kilimli spor ’un başkansız olması kilimli halkı tarafından yadırgandı.

 

Mevcut yönetimin başında olan Musa Bahadır ve takıma maddi ve manevi hizmet eden başkanın yaşadığı bazı tatsız olaylar ve belediye başkanın maddi olarak çok fazla bir desteğini vermeyeceğini söylemiş üzerine bal liginin maliyetlerinin oldukça yüksek olması sebebiyle başkanlıktan istifa etti.

 

 2010-2011 sezonunda Kilimli Belediye spor, son maçta Gerede spor"u 2-0 yenerek Şampiyon oldu ve Spor Toto 3. Lige çıktı. Ancak bunun ardından yaşanan olaylar sonrasında o zamanki kulüp başkanı engin Aygün ve yönetim kurulu üyeleri istifa etti.

 

Radartepe Tesislerinde Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir’le bir araya gelen Yönetim, ekonomik anlamda kulübe destek istedi. Kilimli Belediye spor olarak Liglerde boy göstermesine karşın Kulübe katkı sağlamayan Başkan Özdemir’den yine olumsuz yanıt gelince yönetim bırakma kararı aldı.

 

Günümüze döndüğümüzde aynı tabloyu yeniden yaşıyoruz şimdide mevcut belediye başkanı Kamil Altun takıma gerekli desteği sağlamıyor.

 

Kulüp başkanı Musa Bahadır ve yöneticilerle yapılan görüşmelerde ortak bir karar alınamadı bunun üzerine Bahadır yönetimden ayrılma kararı aldı.

 

02 Mart Salı günü akşam saat 20:00 da yaptığımız canlı yayında bu konuyu canlı yayın konuğumuz Erdinç Kargidan’a sorduğumuzda Engin Aygün ve Musa Bahadır yeniden takıma sahip çıkmaları gerektiğini kendisinin ’de maddi ve manevi olarak takıp yönetimin olacağını söyledi.

 

Ligin başlamasına 44 gün kala takımın başında bir başkan olamaması ve oyuncuların ne durumda olduğu lige başlanırsa takımın ne olacağı merak ediliyor

YORUMLAR

  • 0 Yorum