''ALLAH'INA KADAR OYNAYACAĞIZ.''

''ALLAH'INA KADAR OYNAYACAĞIZ.''

''ALLAH'INA KADAR OYNAYACAĞIZ.''
14 Ocak 2020 - 00:00
Misli. Com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak spor teknik adamı Barış Şeref, Yarın oynanacak olan Çorum FK maçı ve transfer konusunda açıklama yaptı.  



Şeref, "Çorum FK maçını ne yapıp, ne edip alacağız. Çorum FK iyi takım, dinamik takım ama yenilmeyecek takım değil. Üstteki takımlar gibi de değil. Ama biz doğruyu oynarsak bizim çocuklar birebir oyunlarda baskıyı hissettirirse “Burası Zonguldak buradan çıkış yok’ ’tabiri ile bu maçı kazanabiliriz" dedi.  



Zonguldakspor’un transfere ihtiyacı olduğunu belirten Şeref, "Transfer olursa gelen oyuncu para alıp buradaki oyuncu para alamazsa bütün dengeyi bozarsın. Her şey maddiyat ama en az 4 transfer istiyoruz" ifadelerine yer verdi.   



“Burası Zonguldak buradan çıkış yok”  



Ne yapıp edip Çorum FK maçını kazanmaktan başka çare olmadığını belirten Şeref, "Yarın Çorum FK maçını ne yapıp, ne edip alacağız. Çorum FK iyi takım, dinamik takım ama yenilmeyecek takım değil.

 

Üstteki takımlar gibi de değil. Ama biz doğruyu oynarsak bizim çocuklar birebir oyunlarda baskıyı hissettirirse “Burası Zonguldak buradan çıkış yok”  tabiri ile oyuncular baskılarını ilk 15 dakika hissettirirse işi çok rahat çözeriz. Ama light bir oyun oynarsan, adama 5 metre uzak oynarsan olmaz. Bu maç Allah’ına kadar oynayacağımız bir maç" dedi. 



"Her şey maddiyata bakıyor"



Transfer yapmak islediklerini ancak bununda maddiyata dayalı olduğunu belirten Şeref, "İlk önce oynayan adamlarımıza para vermek lazım. Transfer olursa  gelen oyuncu para alıp buradaki oyuncu para alamazsa bütün dengeyi bozarsın. Her şey maddiyat ama en az 4 transfer istiyoruz. İçerdekileri korumamız lazım. Gidecek olanlar illaki olacak problem değil ama gerçekten her şey maddiyat" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum