Zonguldaklılar İsyan Etti!

Zonguldaklılar İsyan Etti!

Zonguldaklılar İsyan Etti!
24 Ocak 2022 - 12:29

Zonguldak 2 yıl önce yaşadığı elektrik kesintisi rezaletini bugün bir kez daha yaşadı. Eksik personel, tedbirsizlik, gerekli yatırımların yapılmaması nedeniyle gün boyu Zonguldak merkez ve ilçelerinde saatlerce elektrik kesintisi yaşandı. Köylerde ise tam anlamıyla esaret yaşanıyor. 
 

Sabah saatlerinde kesilen elektrik bazı bölgelere akşam saat 17.00 gibi verilebildi. Diğer mahallelerde ise elektriğin gece saat 23.00'de geleceği öğrenildi. Elektrikle çalışan doğalgaz sistemi iflas edince binlerce Zonguldaklı gün boyu soğuktan dondu. Diyaliz hastaları ve kronik hastalar zor anlar yaşarken, ENERJİSA vatandaşların telefonlarına bile cevap vermedi. 
 

Her yıl benzer sorunlar yüzünden yurttaşlara orta çağ dönemini yaşatan Enerji Sa'nın sahibi Güler Sabancı'nın kulaklarını çınlatan Zonguldaklılar elektrik kesintilerine duyarsız kalan AKP Zonguldak milletvekillerine isyan ettiler. Günler öncesinden yapılan meteorolojik uyarılara rağmen sınıfta kalan ENERJİSA'ya ekonomik ve idari yaptırım uygulanıp uygulanmayacağı merak ediliyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum