Çolakoğlu'nun Yaptığı Girişimler Sonuç Verdi

Çolakoğlu'nun Yaptığı Girişimler Sonuç Verdi

Çolakoğlu'nun Yaptığı Girişimler Sonuç Verdi
16 Şubat 2022 - 11:04
AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Perşembe Belediyespor'un eski stadının yeniden yapılması adına  yaptığı girişimler sonuç verdi.


Perşembe beldesine yapılacak olan yeni futbol sahası için alanda ön sondaj çalışmalarına başlandı. AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, 2021 yılında Kasım ayında beraberindeki heyetle birlikte Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nı ziyaret etmiş ve Perşembe beldesinde "Nizami Futbol Sahası, 2’li Tip betonarme Soyunma Odası ve 250 Seyirci Kapasiteli Çelik Portatif Tribün" yapılması konusunda karar aldıklarını sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun standartlara uygun olmadığı için maç veremediği Perşembe Sahası yeniden hizmet vermeye başladığında Perşembe Belediyespor takımı , taraftar desteğini de arkasına alarak  Lig maçlarını artık kendi sahasında oynayabilecek. Çalışmaları yakından takip eden Meclis üyesi Mevlüt Çelebi, “Sahamızın yeniden yapılmasında katkısı olan Bölge Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’na teşekkür ederiz.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum